В "На Концерт с Радио 1 Рок" на 31-ви май очаквайте ODD CREW

В
29 Май 2020

Радваме се да обявим, че след като на 24 май Радио 1 Рок излъчи концерти на 4 групи от родната рок и метъл сцена, сега ще се опитаме редовно да предлагаме на аудиторията лайв изпълнения на съвременни и класически БГ банди, които неуморно коват съществена част от историята на родната тежка музика.

На 31-ви май "На Концерт с Радио 1 Рок" ще бъде посветен на една от най-успешните български групи ODD CREW. Сформирани през 1998 година, в над 20-годишната история на бандата съставът им остава непроменен и до днес – Васил Райков (вокали), Васил Първановски (китара, беквокали), Мартин Стоянов (бас, беквокали), Боян ‘Bonzy’ Георгиев (барабани) и издават общо 8 албума заедно. Групата се утвърждава не само на българската, но и на международната сцена и си спечелва огромен брой фенове, а в момента работят по новия си диск, който се очаква да излезе тази година.

В неделя нашите слушатели ще чуят два концерта на ODD CREW - шоуто им от 22 февруари 2020 в зала Арена Армеец, когато бяха специални гости на концерта на Five Finger Death Punch и Megadeth, както и впечетляващият им концерт от 21 ноември 2015 в столичната зала Христо Ботев с участието на This Burning Day и Violent Chapter от Сърбия.

Бъдете с "На Концерт с Радио 1 Рок" на 31-ви май, началото е в 17ч., a до тогава... насладете се на това уникално парче:

Прочетете още