Уникална сцена и впечатляващата визия ни очакват на концерта на Hollywood Vampires

Уникална сцена и впечатляващата визия ни очакват на концерта на Hollywood Vampires
5 Юни 2023

Точно една седмица остава до първия концерт в България на Hollywood Vampires, който ще се проведе на 12 юни в „Арена София“. Bulgarian Live Music и Joker Media, организатори на концерта, са в готовност да посрещнат екипа на групата, който ще пристигне в България с четири тира и два буса, които ще докарат впечатляващата сцена с размери 25 на 15 метра, включваща екрани и видео стени, на които зрителите ще могат от близо да следят случващото се.

Допълнение към цялостната визия са уникалните зъби създадени в Холандия, специално за турнето на Hollywood Vampires. „Шоуто обещава да е неповторимо и като облик и като визия и разбира се като звук. Не е направен компромис с нито един елемент, като можем да кажем още, че ще има над 150 осветителни тела за светлинните ефекти на концерта“, разказват организаторите.

За Hollywood Vampires:

Alice Cooper, Joe Perry и Johnny Depp създават Hollywood Vampires в памет на рок звездите, починали през 70-те години. Като традиция техният сетлист включва едни от най-големите хитове на легенди като The Who, Led Zeppelin, David Bowie и Motörhead. Пред феновете си супергрупата ще изпълни и собствен репертоар от последния им студиен албум “Rise” (2019).

Американската супергрупа е създадена през 2015 година и носи името на небезизвестния клуб на знаменитости, създаден от Alice Cooper през 70-те години. В него членуват рок величия като John Lennon (The Beatles), Keith Moon (The Who) и Micky Dolenz (The Monkees). Hollywood Vampires имат издадени два студийни албума с участието на гост музиканти от ранга на Paul McCartney (The Beatles), Slash (Guns N' Roses) и Brian Johnson (AC/DC).

Концертът на Hollywood Vampires ще се проведе на 12 юни 2023 г. в столичната зала „Арена София“. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи. Вратите за концерта ще отворят още в 18:00 часа. В 18:30 на сцената ще се качат Red Doll, в 19:30 Sevi, а Hollywood Vampires се очакват в 21:00 часа.

Прочетете още