COVID 19

Във връзка с извънредната ситуация и препоръките на Министерство на здравеопазването за спиране разпространението на COVID-19, ограничаваме достъпа на външни лица до нашия офис. Получаването на спечелените от игри награди ще се извършва с куриер до отпадане на наложените мерки.
Най-добрият начин да защитите вас и вашето семейство от COVID-19 е да сте спокойни и да спазвате наложените мерки.

Taking Heed се завръщат с нов сингъл и видео в колаборация с Цветелин Донов - “Убиец на време”

Taking Heed се завръщат с нов сингъл и видео в колаборация с Цветелин Донов - “Убиец на време”
18 Февруари 2020

Две години след последния сингъл на бандата “За теб мечтая”, Taking Heed, познати на слушателите на Радио 1 Рок с песента “More Than You”, се завръщат с “Убиец на време” в колаборация с рап изпълнителя Цветелин Донов, а премиерата на новата песен съвпада с навършването на 9 години от създаването на групата. По това време се запознават Даниел и Цветелин, а идеята Taking Heed да колаборират с рап изпълнител се появява малко по-късно.

Цветелин Донов е познат от концертите на бандата, в които той често се включва, така че комбинацията на рок и рап не е неочаквана. Тази колаборация познава и други парчета, които обаче са звучали само на живо, докато не се стига до запис на едно от тях. По време на демо записите обаче се появява нова неизпълнявана песен и така стартира работата по “Убиец на време”. Чуйте парчето и вижте видеото:

Прочетете още