Световноизвестното шоу QUEEN SYMPHONIC за първи път в България - Броени дни до грандиозния спектакъл

Световноизвестното шоу QUEEN SYMPHONIC за първи път в България - Броени дни до грандиозния спектакъл
18 Май 2022

QUEEN SYMPHONIC е грандиозен симфоничен рок спектакъл с най-великите хитове на Queen. В него участват звездите от феноменалния мюзикъл „We Will Rock You” – Jon Boydon, Peter Eldridge, Emma Hatton, Jenna Lee James, заедно с рок група и симфоничен оркестър. Диригент е прочутият Richard Sidwell, работил с едни от най-големите имена от световната оперна сцена, като Sarah Brightman, Emma Bunton, Will Young и много други.

От премиерата си през 2000г. шоуто “Queen Rock and Symphonic” е видяно от стотици хиляди фенове по целия свят.  Уникалната комбинация от блестящи изпълнители, рок група и симфоничен оркестър, дава възможност на зрителите да се докоснат до магията на Queen, както никога досега.

На сцената на Зала 1 на НДК на 21 май ще излязат над 40 изпълнители, за да поднесат на многобройните български почитатели вечните хитове „We Will Rock You”, „Bohemian Rhapsody”, „Radio Ga Ga”, „We Are The Champions”, „A Kind of Magic”, „Who Wants To Live Forever”, „Killer Queen”, „Don’t Stop Me Now”, „Fat Bottomed Girls”, „Somebody to Love” и много, много други.

Какво пишат медиите в Европа за шоуто Queen Symphonic? "Международна концертна сензация" и подобни суперлативи обсипаха турнето Queen Symphonic, тръгнало още от миналата години из Западна Европа. Дори британските медии, които са традиционно по-сдържани и неособено щедри на похвали, отчетоха, че спектакълът отпразнува "най-великите хитове на Queen в епични мащаби"... А след броени дни идва ред и на София!

Цялото шоу като концепция, стил и избор на песни е одобрено лично от Brian May. Самият той споделя: "Песните на Queen не са за живота на рокзвезда, а за живота на обикновените хора - затова постигат такава връзка. Щастливи сме, че те имат връзка с всяко поколение."

На 21 май, събота, отново ще можем да почувстваме и изживеем тази връзка!

Билети за QUEEN SYMPHONIC могат да бъдат закупени в мрежата на www.bilet.bg тук и от Билетен Център НДК (на място и онлайн на www.tickets.ndk.bg)

Прочетете още