Светлана от SEVI с нов сингъл и видео - Премиерата на “Memories“ ще е на сцената на Sofia Summer Fest

Светлана от SEVI с нов сингъл и видео - Премиерата на “Memories“ ще е на сцената на Sofia Summer Fest
20 Юли 2021

Фронт дамата на SEVI анонсира премиера на първи сингъл от следващ солов албум. Песента носи заглавието “Memories“ и ще бъде представена на 16-ти август с концерт на сцената на Sofia Summer Fest.

„Мисля че това лято имаме нужда от много цветове и силни емоции и вярвам, че  “Memories” ще подари именно това на феновете. Заедно с колегите от бенда ще се опитаме да пренесем усещането за море, лято и романтика на сцената на фестивала. Сигурна съм, че заедно с публиката ще успеем да „избягаме на безлюден остров”, където всичко е възможно и мечтите се сбъдват.“, споделя изпълнителката.

Видеото към новата песен е заснето на Остров Света Анастасия, където Светлана и бенд изнесоха концерт преди броени дни. В клипа ще бъдат включени кадри и от живото изпълнение на “Memories” на сцената на острова. Музикантите прекараха три дни в снимки на магичното място и обещават много емоционално и въздействащо видео.

2020-та година се оказва много ползотворна за Светлана Близнакова и що се отнася до активността на група SEVI. Само преди няколко месеца бандата представи ново видео (“Dark Knight”) от предстоящия четвърти албум на групата, а до края на годината се очаква да излезе и видео-сингъла „Drowning“, в колаборация с американската звезда Johnny Gioeli, както и съвместното им участие в София. В летните месеци група SEVI ще стане част и от програмата на няколко фестивала в страната - в края на юли и август, съответно в градовете Бяла, Хасково, Българево и Севлиево. Не по-малко активна беше фронт дамата от SEVI и в соловите си изяви. През май месец тя пусна официално ново видео към песента „Jaded“, която вече е с нов аранжимент, a малко преди премиерата на “Memories” в София, вокалистката ще изнесе акустични концерти в Стара Загора, Варна и на сцената на Замъка Равадиново.

Концертът на 16-ти август започва в 20:00ч, а Светлана ще бъде в компанията на Мартин Профиров ( P.I.F.), Рали Велинов (SEVI), Александър Кирилов (SEVI) и Милена Генева (Вокализирай Това). Билети: на място в деня на концерта и от EVENTIM тук.

Прочетете още