Sting представи новия си сингъл „I Wrote Your Name (Upon My Heart)“ заедно с видеоклип

Sting представи новия си сингъл „I Wrote Your Name (Upon My Heart)“ заедно с видеоклип
9 Септември 2024

Носителят на 17 награди GRAMMY Sting представи новия си сингъл „I Wrote Your Name (Upon My Heart)“, заедно с музикален видеоклип. Sting и неговата рок група представят вариация на ритъма, който д-р Годфрид Тусен, известен компютърен учен, нарича „Ритъмът, който покори света“. Със своите корени в Западна Африка и по-късното си преминаване към латиноамериканската музика, този ритъм става популярен в рок музиката, благодарение на Bo Diddley и неговия хит от 1955 г. „Bo Diddley Beat“.

„I Wrote Your Name (Upon My Heart)“ е обогатена с впечатляващите музикални изпълнения на Dominic Miller на китара, Chris Maas на барабани и Martin Kierszenbaum на орган. Sting се включва с вокали, бас и електрическа китара, добавяйки своя неповторим стил в песента, която е първото му ново музикално издание след албума The Bridge от 2021 г. Парчето е изпълнено с енергична блус мелодия и се отличава като манифест за новата му конфигурация „STING 3.0“ – трио, което ще бъде в центъра на предстоящото му северноамериканско турне. То започва на 17 и 18 септември с два концерта в легендарния театър „Филмор“ в Детройт.

Член на Залата на славата на рокендрола, Sting е продал 100 милиона албума по целия свят като един от най-изявените солови изпълнители в света и бивш фронтмен на The Police. Композитор, певец и текстописец, актьор, автор и активист, Sting e oбявен за един от 100-те най-влиятелни хора в света от списание Time през 2011 г. и също така е носител на Златен глобус, четири номинации за Оскар, номинация за Тони, наградата Век на списание Billboard и отличието на Kennedy Center. Кариерата на Sting продължава повече от четири десетилетия, като той като умело съчетава джаз, пънк рок, фолк и госпел, пее на испански и португалски, дори преосмисля собствените си прочути песни за симфоничен аранжимент.

Прочетете още