Sonata Arctica с акустичен концерт в София на 21 ноември 2021

Sonata Arctica с акустичен концерт в София на 21 ноември 2021
6 Април 2021

Все още има надежда за концертния живот през тази година!

Sonata Arctica ни обещават едно незабравимо пътешествие сред акордите на акустични китари. Датата е 21 ноември, а мястото - отново клуб Music Jam в София.

Дълго ще се помни последния концерт на финландските мелодични титани SONATA ARCTICA в напълно разпродадения клуб Music Jam през 2019г. Последва принудителна пауза, в която бандата беше изключително продуктивна и влезе в студио, за да запише първия си акустичен албум. За да популяризира това издание, групата ще тръгне на турне, включващо 17 европейски страни.

Acoustic Adventures MMXXI‘ tour стартира на 21 октомври в Швеция и точно месец по-късно, негова спирка ще е София и клуб Music Jam.

Официален съпорт на цялото турне са шведските надежди ELEINE, които също ще се представят с акустичен сет. Безконцертната 2020-а се оказа творческа и за тях и през ноември излезе третия им дългосвирещ албум - ”Dancing In Hell”, който бързо се изкачи до челните позиции на музикалните класации. За тяхното епично присъствие с хеви и мелодичен дарк метъл в София, ще се говори дълго.

Билетите за шоуто на SONATA ARCTICA и ELEINE в клуб Music Jam са вече в продажба в мрежата на www.bilet.bg тук и на място от касата на клуба в деня на концерта. ПЪРВИТЕ 100 БИЛЕТА ЩЕ БЪДАТ НА ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА. За резервации: Пишете на facebook страницата на Music Jam.

Прочетете още