Sofia Drum Fest се завръща тази неделя! Международни участници са George Kollias и Kerim Lechner “Krimh”

Sofia Drum Fest се завръща тази неделя! Международни участници са George Kollias и Kerim Lechner “Krimh”
13 Май 2022

След двугодишна пауза породена от ковид пандемията, Sofia Drum Fest се завръща. Единственият ежегоден барабанен фестивал в България ще се проведе тази неделя (15 май). За пръв път фестивалът ще има двама международни участници в лицето на барабанистите на Nile и Septic Flesh - George Kollias и Kerim Lechner “Krimh”. Преди тях на сцената ще се качат: Боян “Бонзи” Георгиев (Odd Crew), Мартин Профиров (P.I.F., Rewin, Силует и т.н.), Ненчо Стефанов “NinYo”(Тома, Торнадо и т.н.) и Михаела Найденова (KhanЪ, Ember & Dust и т.н.).

Събитието ще се проведе на нова локация - Grindhouse Skateboard Club, като участниците ще свирят на две сцени, една на открито и една на закрито.

Вратите ще отворят в 15:00 ч. И със самото отваряне на вратите ще започне signing session и всеки желаещ ще може да се докосне до George Kollias и Kerim Lechner “Krimh”, както и всички други участници на фестивала, който ще започне час по-късно, точно в 16:00 ч.

Всичко ще приключи в 22:00 ч., за да няма възрастови ограничения, като деца под 10 години ще влизат безплатно!

Билети можете да намерите в мрежата на EpayGo и на касите на EasyPay.

Освен специалния signing session, тази година ще има и специални награди подсигурени от една от най-проспериращите марки за чинели - Meinl, като желаещите да ги спечелят могат да го направят по две направления. Или да споделят визията на фестивала в социалните мрежи и да споменат фейсбук страницата или инстаграм профила на Sofia Drum Fest, или да си носят практис пад и палки и да се включат в своеобразния drum-off, който ще се проведе по време на фестивала.

Прочетете още