Slash каза, че Guns N`Roses в момента се „опитват“ да направят нов албум

Slash каза, че Guns N`Roses в момента се „опитват“ да направят нов албум
21 Май 2024

В ново интервю Slash каза, че Guns N`Roses в момента се „опитват“ да направят нов албум и че той „работи“ с колегите си от групата за това. Легендарната рок банда не е издавала пълен албум от „Chinese Democracy“ от 2008 г., който включваше само певеца Axl Rose от класическия състав. Slash и басистът Duff McKagan се събраха отново с Axl през 2016 г. и оттогава издадоха няколко сингъла - „Absurd“, „Hard Skool“, „Perhaps“ и „The General“ - но така и не направиха нов студиен албум.

В интервюто за Daily Star, Slash, който промотира „Orgy Of The Damned“ - запис от предимно блус парчета с участието на поредица от гост-вокалисти като Brian Johnson, Billy Gibbons, Iggy Pop, Paul Rodgers, Demi Lovato, беше попитан защо Axl и другият му чест сътрудник Myles Kennedy не са включени в новия му албум. 58-годишният китарист отговори: „Това си е нещо изцяло мое, така че не исках да въвличм момчетата.“ и добави „Guns N`Roses в момента се опитват да направят свой собствен албум и аз работя с тях в това си качество“.

Допълни и че, няколко други по-стари парчета на Guns са били преработени по време на пандемията. „Има шепа песни, които всъщност поправихме и направихме, когато бяхме в локдаун. Те все още не са пуснати, така че ще излязат. Те също са много добри, така че се вълнувам за тях. Ще издадем още песни, но не съм сигурен точно колко сме направили общо.“

Прочетете още