Ще се завърне ли Джони Деп в новия филм от поредицата "Карибски пирати"!?

Ще се завърне ли Джони Деп в новия филм от поредицата
24 Ноември 2022

Въпреки, че през юни стана ясно, че феновете на "Карибски пирати" не бива да таят големи надежди Джони Деп да се завърне като Джак Спароу, след като  представител на актьора отрече слуховете, че той отново ще играе във франчайза, сега вестник The Sun съобщи, че името на холивудската звезда фигурира в списъка на артистите за шестия филм от поредицата.

Изданието пише още, че пробните снимки за лентата, чието работно заглавие е "Ден в морето" ("A Day At The Sea"), ще започнат в Обединеното кралство догодина през февруари. Отбелязва се също, че проектът е на ранен етап и все още не се знае кой ще режисира новата продукция. Известно е обаче, че изпълнителен продуцент ще бъде Брус Хендрикс, който участва в създаването на първите три части от приключението.

Таблоидът припомня, че бъдещето на Деп във франчайза беше поставено под въпрос, след като бившата съпруга на актьора Амбър Хърд го обвини в домашно насилие. През юни тази година съд във Вирджиния постанови, че твърденията на Хърд са клевета.

Припомняме, Деп играе образа на ексцентричния капитан Джак Спароу от самото начало в "Карибски пирати" ("Проклятието на Черната перла" (2003г.), в продължение на близо 15 години. Последно зрителите го гледаха в "Отмъщението на Салазар", познат още и като "Мъртвите нищо няма да разкажат" от 2017г. Прожекциите по киносалоните на петте филма от поредицата са донесли над 4,1 милиарда долара в международния боксофис. Самият Джони Деп е спечелил над 240 милиона долара от тях, пише The Sun.

Прочетете още