Roger Taylor обяви нов албум и турне във Великобритания

Roger Taylor обяви нов албум и турне във Великобритания
3 Юни 2021

Легендата от Queen Roger Taylor обявява самостоятелно турне във Великобритания заедно с чисто нов албум, озаглавен "Outsider". Очакван на музикалния пазар на 1-ви октомври, това е първи соло албум за барабаниста от творбата "Fun On Earth" (2013) и шести в дискографията му извън Queen. Именно в негова подкрепа ще са и концертите на Острова. Те старират на 2-ри октомври с шоу в Нюкасъл, след което са Манчестър, Йорк, Ка̀рдиф, Ливърпул, Норич, Бат, Бо̀рнмът, Плѝмут, Нотингам, Бексхил, Гилдфорд, Ковънтри и Лондон на 22 октомври.

Освен парчетата от соловата кариера на Taylor, в сетлиста се очакват много класики на вечните Queen като към Roger, на сцената ще се присъединят Spike Edney (клавирни), съпорт барабаниста Tyler Warren, Jason Falloon (китара), Angie Pollock (клавирни) и басистът Charlie Jones.

Ето какво споделя Roger Taylor: "Това е моето скромно турне. Искам просто да е много забавно, изпипано в музикално отношение и всички да го харесат. Нямам търпение. Дали ще свирим песни на Queen? Абсолютно!"

Снимка: https://www.facebook.com/RogerTaylor

Прочетете още