Richie Sambora е готов за реюниън, „ако гласът на Jon Bon Jovi се възстанови“

Richie Sambora е готов за реюниън, „ако гласът на Jon Bon Jovi се възстанови“
15 Май 2024

Има вероятност, десетилетие след като напусна Bon Jovi, Richie Sambora да се събере отново с групата. Преди дни китаристът и автор на песни, който през юли ще стане на 65, в интервю за The Allison Hagendorf Show беше попитан за шансовете за завръщане в бандата и той отговори, че ако гласът на Jon Bon Jovi се възстанови дотолкова, че той може да тръгне отново на турне, би се присъединил.

Jon Bon Jovi претърпя операция на гласните струни преди две години, които възпрепятстваха способността му да пее. Рокаджията все още се възстановява, а процесът отнема повече време от очакваното, призна самият той по-рано.

Sambora разкри, че го е посетил след операцията му, добавяйки, че той и певецът са обсъдили процеса на възстановяване и каза, че ще бъде готов да се събере отново с групата. „Определено бих отишъл“, потвърди китаристът. „Ако той си върне гласа, ще отида да свиря.“

Richie Sambora бе част от състава в продължение 30 години (1983-2013г.) и след напускането си бе заменен от Phil X, който остава в групата оттогава. Единствената му съвместна изява с бандата след оттеглянето му, бе за въвеждането им в Залата на славата на рокендрола през 2018г., когато изпълниха „Livin' On A Prayer“, „You Give Love A Bad Name“ и „It’s My Life“.

Междувременно, на 7 юни Bon Jovi ще издадат 16-ия си албум „Forever“ и първия от 4 години насам.

Прочетете още