Първи трейлър на "Вавилон" с Марго Роби и Брад Пит

Първи трейлър на
14 Септември 2022

Награденият с "Оскар" киновундеркинд Деймиън Шазел ("Камшичен удар", "Ла Ла Ленд", "Първият човек") и световните звезди Брад Пит и Марго Роби ще ни отведат до Вавилон за най-грандиозното, скандално и развлекателно кино събитие на сезона, рисуващо незабравима картина на един от най-турбулентните периоди в историята на "Фабриката за мечти".

Действието на Вавилон се развива в края на 20-те и началото на 30-те години на XX в. по време на прехода на Холивуд от нямото към звуковото кино. Филмът проследява възхода и падението на звезди, студийни босове, кинотворци и всевъзможни представители на киноиндустрията, които преминават през бурния, магически и скандален период, останал в историята като ера на безмерно разточителство, необуздан упадък и поквара. Сюжетът поставя в светлините на прожекторите актьора на върха на славата Джак Конард (Брат Пит), готовата на всичко, за да бъде звезда Нели ЛаРой (Марго Роби) и вярващия, че киното е нещо повече от живота Мани Торес (Диего Калва). Съдбите на тримата се преплитат, за да разкрият по-зрелищен и болезнено откровен начин човешката природа - от най-бляскавата до най-анималистичната ѝ същност.

Първият трейлър повдига завесата към уникалната атмосфера и ритъм на филма, запознава ни с основните действащи лица и разкрива шеметния, но и развратен свят на младия Холивуд, където се раждат и умират мечтите.

В тон с "Имало едно време... в Холивуд" на Куентин Тарантино и вдъхновен от нямото кино и ненадминати класики като Сладък живот на Фредерико Фелини, Нашвил на Робърт Олтман и Кръстникът на Франсис Форд Копола, "Вавилон" е епичен разказ в ненадминатите традиции на стария Холивуд, който, с помощта на шепа герои, бележи важна промяна в обществото и културата. От 20 януари само в кината, филмът ще предложи на зрителите нещо наистина оригинално и различно, каквото рядко виждаме на големия екран. Секс, наркотици, блясък и мечти... искате да ви забележат - направете сцена!

Прочетете още