Последна информация за предстоящия Sofia Metal Fest

Последна информация за предстоящия Sofia Metal Fest
11 Май 2022

Фестивалът Sofia Metal Fest ще се състои тази събота, на 14 май, на откритата сцена Арена София, столичен Колодрум в Борисова градина. Вратите ще отворят в 16.30 часа, а ето и цялата програма:

17:00 – Gwendydd
17:45 – Pyogenesis
18:30 – Ensiferum
19:50 – Dark Tranquility
21:30 – Moonspell

Организаторите BGTSC декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност. Застрашаващи здравето на околните и опасни предмети (оръжие, чадъри, бутилки и др) няма да бъдат допускани. Неакредитирани лица с професионална техника, антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация също няма да бъдат допускани.

Децата до 7 години, включително, ще влизат безплатно!
Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн ТУК.

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg, и Bilet.bg в цялата страна. Електронните версии на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно на телефон.

Прочетете още