Police официално се присъединиха към TikTok: „Ще разбием някои митове...“

Police официално се присъединиха към TikTok: „Ще разбием някои митове...“
4 Октомври 2023

Отбелязвайки 40-ата годишнина на емблематичния им албум „Synchronicity“, Police стартираха официален акаунт в платформата TikTok с думите „Ще разбием някои митове – и ще започнем някои“.

Триото споделя оригинално съдържание и невиждани досега кадри от архива си, канейки глобалната TikTok общност #BehindtheSong към творческия процес на техните вечни хитове. Феновете ще проследят пътешествие през легендарната кариера на Sting, Andy Summers и Stewart Copeland, която включва класики като „Roxanne“ и „Message in a Bottle“, и могат да публикуват техни клипове, озвучени от творчеството на една от най-влиятелните групи в историята. Police вече са изключително популярни сред общността на TikTok, тъй като песента „Every Breath You Take“ озвучава различни ситуации - от споделяне на техни мили моменти с домашни любимци, до тренировки във фитнеса и танци с приятели (над 165 000 видеа).

Говорейки за присъединяването към популярната платформа, китаристът Andy Summers каза: „Страхотно е да продължим наследството на Police и какво по-добро място от TikTok във времето, в което съществуваме. Като любители и фенове, ние трябва да продължим да имаме вяра, да вярваме в изкуството на музиката и се надяваме, че нашите песни могат да донесат положително послание на хората навсякъде. Благодарим ти, TikTok!“

Издаден на 17 юни 1983-та година, „Synchronicity“ е петият и последен студиен запис на Police, станал №1 както във Великобритания, така и в САЩ. Той донася на пауър триото три награди Grammy, част е от списъка на списание Rolling Stone „500-те най-велики албума на всички времена“ и е включен Grammy Hall of Fame.

Прочетете още