COVID 19

Във връзка с извънредната ситуация и препоръките на Министерство на здравеопазването за спиране разпространението на COVID-19, ограничаваме достъпа на външни лица до нашия офис. Получаването на спечелените от игри награди ще се извършва с куриер до отпадане на наложените мерки.
Най-добрият начин да защитите вас и вашето семейство от COVID-19 е да сте спокойни и да спазвате наложените мерки.

Подробности за концерта на Obscura, God Dethroned, Thulcandra и Fractal Universe на 20 февруари

Подробности за концерта на Obscura, God Dethroned, Thulcandra и Fractal Universe на 20 февруари
18 Февруари 2020

На 20. 02. 2020 на голямата сцена в клуб Mixtape 5 в София ще се качи фантастичната метъл компания на Obscura, God Dethroned, Thulcandra и Fractal Universe. Концертът е част от европейското турне на Оbscura в подкрепа на албума Diluvium, което стартира във Франция миналия петък. Техничните до съвършенство немци, предвождани от лидера си Steffen Kummerer, с нетърпение очакват втората си среща с българската публика, този път – като хедлайнери! Obscura обещаха да се срещнат лично с най-големите си фенове, избрани чрез игра в социалните мрежи. Повече за нея, вижте тук.

Билети за концерта на Obscura, God Dethroned, Thulcandra и Fractal Universe все още има в мрежата на Eventim и Bilet.bg. Припомняме, че клубът не допуска лица под 18 години без придружител и декларация.

Вече е ясна и програмата за концерта:

19:00 Doors / Отваряне на врати за публиката

19:30 Fractal Universe live

20:15 Thulcandra live

21:10 God Dethroned live

22:15 Obscura live

Прочетете още