Подробности за дългоочаквания нов албум на Rock 'n' Roll иконата Ozzy Osbourne

Подробности за дългоочаквания нов албум на Rock 'n' Roll иконата Ozzy Osbourne
17 Януари 2020

Rock 'n' Roll иконата и носител на награди Grammy, Ozzy Osbourne официално обяви 21 февруари за световна премиера на дългоочаквания си нов албум "ORDINARY MAN". Като първи солов студиен проект от 10 години насам, албумът следва релийза на синглите "Under The Graveyard", обявен за рок парче #1, "Straight To Hell", с участието на китариста на Guns N’ Roses – Slash и "Ordinary Man" с Elton John.

"В парчето "Ordinary Man" аз пея, "че не искам да умра като обикновен човек", не мисля и че ще ми се случи", смее се Ozzy.

Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Албумът излиза в дигитален формат, на стандартно и делукс CD, черен и цветен винил и е наличен за предварителни поръчки на физически носител тук В допълнение, всички физически копия на изданието ще включват уникален код, който ще даде възможност на купувача да се включи в томбола и да спечели една от 300 награди: entry pass за всеки концерт от турнето "NO MORE TOURS 2" през 2020 г., meet & greet с Ozzy, подаръчен сертификат и много др. За подробности, посетете сайта www.ozzy.com.

Записан в Лос Анджелис, "ORDINARY MAN" обединява продуцента Andrew Watt на китари, Duff McKagan (Guns N' Roses) на бас и Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) на барабани, и включва колаборации с Elton John, Post Malone и Tom Morello.

"Беше много забавен процес, въпреки че беше доста по-различен от предните ми албуми", споделя Ozzy. "Записахме го бързо, което не бях правил от първия си албум с Black Sabbath. Това направи процеса различен, но наистина му се насладих."

"Албумът се създаде от само себе си", обяснява Ozzy. "Slash ми е скъп приятел, както и Elton. Докато пишех "Ordinary Man", мелодията ми напомни на старо парче на Elton и тогава казах на Sharon: :Чудя се дали би го изпял?". Попитахме го и той се съгласи."

Прочетете още