Philip H. Anselmo & The Illegals идват в Бългрия за ексклузивно шоу на 2 август 2020

Philip H. Anselmo & The Illegals идват в Бългрия за ексклузивно шоу на 2 август 2020
3 Декември 2019

Philip H. Anselmo е едно от най-популярните лица на американската метъл сцена, силно известен като фронтмен на Pantera – една от най-значителните метъл групи в световен мащаб. Българката публика така и не успя да се срещне с Pantera на живо, но това лято ще получи шанса да изживее музиката на бандата на концерт, защото една от основните фигури – нейният вокалист Philip H. Anselmo и съучастниците му The Illegals идват в Бългрия! Датата на събитието е 2 август, а мястото е стадион „Юнак“, София.

Музикантите ще изпълнят целия емблематичен албум на Pantera „Vulgar Display of Power“. Това е шестият студиен албум на групата, издаден през 1992г., отворил нови музикални хоризонти пред бандата и променил лицето на метъла през 90-те. Знакови парчета като „Mouth for War“, „A New Level“, „Walk“, „Fucking Hostile“, „This Love“... ще останат не просто вечни хитове, това са примери за честно изсвирена музика със заряд; музика, която надскача понятието „актуална“ и се затвърждава като класика.

Билетите за шоуто на Philip H. Anselmo & The Illegals с изпълнение на „Vulgar Display of Power“ на Pantera са в продажба от 3-и декември 2019 тук

Прочетете още