P.I.F. представят своята „БГ Версия“ - тази неделя от 23 часа по БНТ 1

P.I.F. представят своята „БГ Версия“ - тази неделя от 23 часа по БНТ 1
18 Ноември 2020

Тази седмица гости в предаването „БГ Версия“ са група P.I.F.! Те са сред популярните български банди вече близо 30 години. Зад гърба си имат десетки хитове, стотици концерти и едни от най-верните фенове. На сцената на „БГ Версия“ те ще представят някой от най-популярните си и обичани песни в съвсем нова акустична версия. Сред тях ще чуем „Приказка“, „Невидим дете“ и „Огън“. Освен страхотните изпълнения, които групата специално е подготвила за „БГ Версия“, ще чуем и по малко от историята и на всяка една от песните.

Във втори сезон на „БГ Версия“ ще бъдат представени млади и обещаващи изпълнители, които също ще изпълнят свои песни в акустичен вариант. Талантите, които P.I.F. ще представят тази седмица са Dead Man’s Hat. В епизода ще видим и седмичната класацията „Нашите 10“, която представя 10-те най-излъчвани песни в ефира на БГ Радио, а сега в рамките на „БГ Версия“ зрителите ще имат възможността да видят и музикалните видеоклипове към тях.

Гледайте „БГ Версия“ всяка неделя от 23:00ч. по БНТ 1. Почитателите на качествената българска музика ще могат да следят предаването и във Facebook и YouTube канала му, както и да чуят новите версии на любимите си песни в ефира на БГ Радио.

„БГ Версия“ – различната версия на българската музика.

Прочетете още