P.I.F. и Ненчо Балабанов с трибют на Depeche Mode в Joy Station

P.I.F. и Ненчо Балабанов с трибют на Depeche Mode в Joy Station
15 Октомври 2021

Ненчо Балабанов поема едно от най-големите предизвикателства в кариерата си: да бъде фронтмен на P.I.F. за един специален концерт! На 6 ноември в Joy Station с Иван Велков (китара), Мартин Профиров (барабани) и Христо Михалков (бас) ще рестартират трибютът на Depeche Mode, който групата правеше със страхотен успех през последните години с непрежалимия Димо Стоянов зад микрофона. Освен с емоционална разходка из дискографията на легендарните британци, Ненчо Балабанов ще докосне публиката и със знакови песни на P.I.F.!

„С Димо бяхме големи приятели и си партнирахме на една сцена в последния концерт-спектакъл „Фалшив Герой” с Русенска опера. Беше страхотно и запомнящо се! На една от репетициите ни си говорихме за Depeche Mode и открих, че и двамата ги харесваме и ги пеем с огромно удоволствие и любов.“, споделя Ненчо, чиито вокален потенциал публиката познава добре от победоносното му представяне в „Като две капки вода“ и хит сингли като „Шапка ти свалям“. “Това е и причината да предложа на невероятните музиканти от P.I.F. да се включа в трибюта на Depeche, който правеха с Димо. Ще изпея и любимите песни на P.I.F.! Сигурен съм, че емоцията на сцената ще е неописуема, така че очакваме всички приятели и фенове на Depeche Mode и на P.I.F. да заповядат, защото им обещаваме невероятен концерт, с много любов!“.

Трибютът на Depeche Mode e поредния проект, с който P.I.F. продължават да радват феновете си и след като Димо Стоянов загуби битката с коронавируса през декември миналата година. През лятото бандата издаде албума P.I.F. 6 (“Moнте мюзик“), по който музикантът с душа на куклен актьор работеше до последно преди да бъде хоспитализиран. Дискът стана пазарен факт с подкрепата на Joy Station и Национален фонд култура и бе представен с успешно национално турне с гост вокалисти Владимир Ампов-Графа, Ерсин Мустафов (Jeremy?), Дичо, Прея, Николай Воденичаров-Никеца и Свилен Ноев („Остава“).

Част от приходите от трибюта на Depeche Mode ще бъдат отделени за семейството на Димо.

В унисон с противоепидемичените мерки клуб Joy Station работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.

Редуцането на местата значи и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя в мрежата на Eventim, Ticketportal, URBO и на място в Joy Station, а на касите на „Фантастико“ - от 15 октомври.

Прочетете още