Ozzy Osbourne иска да се „сбогува“ с феновете, като изнесе два последни концерта в Бирмингам

Ozzy Osbourne иска да се „сбогува“ с феновете, като изнесе два последни концерта в Бирмингам
23 Януари 2024

Sharon Osbourne казва, че Ozzy Osbourne планира да се „сбогува“ с феновете си, като изнесе два финални концерта в родния му Бирмингам. Според Mirror, съпругата и мениджър на легендарния певец е направила коментар за завръщането на му на сцената: „Той няма да тръгне на турне отново, но планираме да направи още два концерта, за да се сбогува, тъй като той чувства, че „Никога не съм се сбогувал с моите фенове и искам да им кажа сбогом както трябва“.

Ако тези лебедови концерти се осъществят, „намеренията са да бъдат на стадиона на Астън Вила в Бирмингам“, добавя тя. „Гласът му все още е абсолютно перфектен“, продължава Sharon, уточнявайки „През цялото време, когато е бил извън сцената, той прави вокалните си уроци, така че гласът му е перфектен.“

Наричат го Принцът на мрака, Магьосникът от Оз, Кръстникът на хеви метъла или просто Ozzy. Носител е на 5 награди Grammy (12 номинации), включително за цялостен принос към музикалната индустрия, част е от Rock and Roll Hall of Fame в САЩ и от Залата на славата за британска музика. И оставя забележителна следа в историята на хард рока.

Прочетете още