ODD CREW подписаха с немския лейбъл Drakkar Entertainment и работят по нов материал

ODD CREW подписаха с немския лейбъл Drakkar Entertainment и работят по нов материал
26 Ноември 2021

След близо двугодишно затишие, една от най-успешните български банди, с над 20-годишна история, ODD CREW съобщават, че са подписали с немския лейбъл Drakkar Entertainment за издаването на шестия им дългосвирещ албум. Той се планира да е факт през 2022 година, като повече подробности предстои да бъдат обявени скоро.

Drakkar Entertainment е под шапката на Soulfood Music Distribution GmbH, който от своя страна е част от Believe Music - един от водещите дигитални разпространители на музика в света.

Drakkar започват работа през далечната 1986 и през годините са работили с банди като Kreator, Sodom, Rage, Helloween, U.D.O., Running Wild, Sepultura, Death, Voivod, Savatage, Biohazard, Haggard и Nightwish. Като в момента имат каталог от над 70 артиста и 200 издания, от които 8 златни и 2 платинени. Като голям момент за лейбъла определено е успехът на групата Lordi на конкурса Евровизия през 2006-та година.

ODD CREW се сформират през 1998 година в София и съставът на групата остава непроменен и до днес – Васил Райков (вокали), Васил Първановски (китара, беквокали), Мартин Стоянов (бас, беквокали) и Боян ‘Bonzy’ Георгиев (барабани). Бандата се утвърждава не само на българската, но и на международната сцена и си спечелва огромен брой фенове. В момента групата работи по новия си албум, който се очаква да излезе догодина.

Нямаме търпение да чуем новия им материал!

Прочетете още