Носителите на Grammy Kings of Leon издават своя девети студиен албум “Can We Please Have Fun”

Носителите на Grammy Kings of Leon издават своя девети студиен албум “Can We Please Have Fun”
Снимка: ANIMATO MUSIC / UMG
10 Май 2024

Мултиплатинената рок група Kings of Leon, носители на Grammy, издава своя девети студиен албум “Can We Please Have Fun”. Записан в студиото Dark Horse в Нешвил и продуциран с новия сътрудник Kid Harpoon (Harry Styles, Florence + the Machine), проектът от 12 песни показва различна страна на Kings of Leon. Това е звученето на музиканти, обединени от една цел, освободени от всякакви очаквания, и вдъхновени от идеята за албума, който винаги са искали да направят.

Снимка: ANIMATO MUSIC / UMG

Kings of Leon пускат и официален видеоклип към новото парче “Nowhere to Run”. Бандата поема контрола над всички творчески елементи на този албум - от началото до края – движейки всеки един детайл от музиката до дизайна и нестандартните визуализации за всяка песен. Всички те са заснети изцяло от самите тях в продължение на два дни в Нешвил. Гледайте видеото към “Nowhere to Run”:

Издаденият по-рано водещ сингъл “Mustang” продължава да се изкачва в радиостанциите седмица след седмица и отбелязва деветия Топ 10 сингъл за групата в Alternative radio. За да отпразнуват премиерата на “Can We Please Have Fun”, Kings of Leon превземат ранчото Copperline в Нешвил за специален концерт и разговор с публиката, излъчени на живо в Amazon Music.

На 20 юни Kings of Leon тръгват на глобалното си турне, което ще започне в Лийдс, Великобритания и ще продължи с още дати в Обединеното кралство и Европа.

Може да намерите албума на CD и винил в онлайн магазина на MusicMall.bg

Траклист Can We Please Have Fun:

Ballerina Radio
Rainbow Ball
Nowhere To Run
Mustang
Actual Daydream
Split Screen
Don’t Stop The Bleeding
Nothing To Do
Television
Hesitation Generation
Ease Me On
Seen

Прочетете още