METALLICA с глобално кино събитие за премиерата на новия им албум

METALLICA с глобално кино събитие за премиерата на новия им албум
27 Януари 2023

Както вече знаете METALLICA ще издадат новия си албум "72 Seasons" на 14 април и са подготвили мегасъбитие около релийза. А именно: ден преди официалната му поява на музикалния пазар, вечерта на 13 април James Hetfield и компания ще направят глобална кино премиера на тавата. Специалната прожекция ще включва всички парчета от албума, придружени от техните видеоклипове и в допълнение американските траш легенди ще разкажат за идеите зад песните, записите и др.

За целта METALLICA отново са обединили усилия с Trafalgar Releasing, които са партньори с хиляди киносалони в цял свят и с които излъчиха историческия (особено за нас) концерт на Голямата четворка в София през 2010-а и филма "S&M2" със симфоничния оркестър на Сан Франциско от 2019-а.

Билетите за световната премиера на "72 Seasons" в киносалоните, влизат в продажба на 2 март на сайта: https://www.metallica.film/

"72 Seasons" ще е под №12 в дискографията на бандата и ще излезе чрез собствения им лейбъл Blackened Recordings. В негова подкрепа музикантите ще се отправят на турне в Европа и Северна Америка през тази и следващата година. Гастролът "M72" започва в края на април от Амстердам.

Прочетете още