Marilyn Manson създава музикален хаос с новия си албум "WE ARE CHAOS"

Marilyn Manson създава музикален хаос с новия си албум
14 Септември 2020

Един от най-предизвикателните артисти на световната алтърнатив рок сцена, Marilyn Manson, представи 11-ия си студиен албум - WE ARE CHAOS. Продуциран от носителя на Grammy - Shooter Jennings (Brandi Carlile, Tanya Tucker) и Manson, албумът с 10 песни е създаден, записан и завършен преди пандемията от COVID-19 да блокира целия свят.

Manson разкри новината за албума с премиерата на заглавното парче "WE ARE CHAOS" в края на юли 2020 г. Видеото към него е режисирано, заснето и обработено от Matt Mahurin (U2, Queensrÿche, Metallica, Dreams So Real, Jaye Muller (J.), Tracy Chapman, Tom Waits, R.E.M., Alice In Chains).

Картината на Manson, Infinite Darkness, която е изобразена на обложката на албума, е създадена специално за музиката в него. Изящните арт творби на Manson продължават да получават признание в цял свят, включително в галерии и музеи от Маями, през Виена до Москва. За албума Manson споделя: "Сега, като слушам WE ARE CHAOS, все едно беше вчера, или като че ли светът се повтаря и историите от вчера са все така актуални и днес. Този концептуален албум е огледалото, което Shooter и аз създадохме за слушателите – това, в което ние няма да се взираме. Има толкова много стаи, килери, сейфове и чекмеджета. Но в сърцето на твоя музей от спомени, най-лошото нещо са огледалата. Сенки и духове докосваха ръцете ми, докато пишех тези текстове."

Снимка: Анимато Мюзик/Universal Music Group

Албумът е наличен на CD & VINYL тук

Прочетете още