LINKIN PARK споделиха новия сингъл и видео „Heavy Is The Crown“

LINKIN PARK споделиха новия сингъл и видео „Heavy Is The Crown“
Снимка: James Minchin
27 Септември 2024

LINKIN PARK - Mike Shinoda, Brad Delson, Dave “Phoenix” Farrell, Joe Hahn, Emily Armstrong и Colin Brittain продължават своя триумф с нов хит сингъл, озаглавен „Heavy Is The Crown“, който вече е излезе, чрез Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. Гледайте музикалното видео:

Песента служи като химн на Световното първенство на „League of Legends“ за 2024 г., отбелязвайки първото сътрудничество на групата с Riot Games. Парчето започва с голям успех и е еднакво подходящо за многоизмерно състезание на „League of Legends“ и музикални фестивали по целия свят. Разбира се, “Heavy Is The Crown” проправя пътя и към първия албум на LINKIN PARK от 2017 г. насам „FROM ZERO“, който излиза на 15 ноември.

LINKIN PARK са в разгара на своето турне „From Zero World Tour“ от шест концертни дати, което се разпродаде само за минути. Поради голямото търсене те обявяват три допълнителни шоута на стадиони за 2024 г. в Париж, Далас и Сао Пауло. Общите продажби на билети започват на 27 септември. Вижте всички подробности и билети ТУК.

“Heavy Is The Crown” идва след първата нова музика на групата от седем години насам “The Emptiness Machine”, която веднага след, като излезе се превърна в глобален хит със сеизмично въздействие. Издигна се в Топ 5 на глобалната класация на Spotify, завоюва #1 както в радиата с формат алтернативна музика, така и в рок радиата, катапултира до #1 в класацията на Billboard Alternative и Rock Airplay Chart и проникна в Billboard Hot 100 на #21. Сингълът отчете безпрецедентни числа през първата седмица за модерна рок песен на дигиталните платформи, генерирайки повече от 85 милиона стриймвания в Spotify и 26 милиона гледания в YouTube на музикалния видеоклип. LINKIN PARK току-що достигна още един показател, надхвърляйки над 54 милиона месечни слушатели в Spotify и ставайки „най-често стриймваната рок група на платформата“ и един от „40-те най-стриймвани изпълнители в света“.

В крайна сметка, с „FROM ZERO“, групата търси да впрегне най-чистата енергия от своето минало, настояще и бъдеще. Новата ера официално започна.

FROM ZERO TRACKLIST

From Zero (Intro)
The Emptiness Machine
Cut The Bridge
Heavy Is The Crown
Over Each Other
Casualty
Overflow
Two Faced
Stained
IGYEIH
Good Things Go

Прочетете още