Lenny Kravitz идва в Бургас на 6 август – специален гост на концерта е Devon Ross

Lenny Kravitz идва в Бургас на 6 август – специален гост на концерта е Devon Ross
1 Юли 2024

И точно, когато сте си мислили, че лятото няма как да стане по-горещо, идва новината, че специален гост на концерта на Lenny Kravitz – човека, до чието име в речника стои думата „горещ“, ще бъде новата изгряваща звезда Devon Ross. 23 годишната млада дама, актриса, модел, китарист и изпълнител пусна дебютното си EP Oxford Gardens едва през февруари тази година и вече застава рамо до рамо с артисти от величината на Lenny Kravitz, който идва у нас по покана на LIVE NATION, FEST TEAM и с подкрепата на КМД и Община Бургас, след малко повече от месец на 6 август на Морска гара, Бургас. 

Devon Ross е вдъхновена от легенди от 60-те и 70-те години като The Beatles, Rolling Stones, Patti Smith, Bob Dylan, The Stooges и Television, а нейното EP OXFORD GARDENS, записано в Париж и смесено и мастерирано в Abbey Road Studios в Лондон, излезе в седмицата на Свети Валентин тази година. Романтика – да, но и пънк непослушание и гневът на младостта се промъкват в музиката и артистичното държание на хипнотичната Devon, която си партнира с любимия си Fender Mustang на сцената. 

Гостуването на вечния, романтичния, експлозивния, вдъхновяващия артист Lenny Kravitz предизвика очакван висок интерес не само в българската публика, но и в чуждестранните гости на морския град, които са планирали почивките си около неговото гостуване там и в мрежата на Ticket Station вече oстава лимитирано количество билети за концерта на 6 август на Морска гара, Бургас.

Прочетете още