Концертът на SODOM в България се отлага точно с една година

Концертът на SODOM в България се отлага точно с една година
7 Септември 2021

От Sofia Music Enterprises обявиха, че концертът на SODOM се отлага:

"Уважаеми фенове и приятели, За съжаление концертният живот у нас отново е жертва на поредната неясна, недообмислена и объркана заповед на Здравно министерство № РД-01-748 от 02.09.2021 г. Ние не схващаме логиката концерти на закрито да са позволени при заемане на 50% от капацитета или със 100 % документирано ваксинирани, тествани и преболедували, а на открито това да не важи. Не можем да си представим публиката на Sodom на стадион Юнак, разположена на столчета с дистанция и пляскаща с ръце, като на партийно събрание. Смятаме това за изключително неуважително както към вас – феновете, така и към самите Sodom. 

Определено концертният живот по време на пандемията пострада най-много. Мнението на промоутърите никога не бе поискано, чуто или взето под внимание. Ние никога не получихме и един лев помощи, компенсации по каквито и да е мерки и програми за разлика от колегите ни в нормалните Европейски страни,  дори и на Балканите. 

При така създадената ситуация, от мениджмънта и група Sodom решиха концерта на стадион Юнак да бъде отложен точно с една година и да се проведе на 15.09.2022г. на същото място.

Sodom заедно с ЕРА, Милена и Crash/Alien Industry обещават незабравимо и достойно отпразнуване на юбилейната годишнина от първия голям международен рок/метъл концерт в България след демократичните промени.  

Всички закупени до момента билети ще важат за новата дата без да е необходима презаверка."

Прочетете още