JEREMY? с нов сингъл и видео – "Bury Me Deep In Love"

JEREMY? с нов сингъл и видео –
12 Септември 2023

JEREMY? направиха премиера на нов сингъл и видео, озаглавен "Bury Me Deep In Love". Ето как го представиха:

"Bury Me Deep In Love е тук поради много причини.

Основно защото тази песен съществува благодарение на наличието, липсата и новото появяване на любов. Това е нейният начин. Има я, няма я, все си тръгва или се връща, но това, което винаги е тук, е музиката. И ви я поднасяме с финес, защото…

Другата причина Bury Me Deep In Love да е факт е клипът, който снимахме.

Беше важно най-после да имаме видео, снимано в и край Каварна. Това е нашето място, коренът и брегът на щастието и меланхолията, с които са изплетени музиката, текстовете ни и самите ние. Разбира се, щом ще водим някого толкова дълбоко на север, няма как това да не са хората, които от години работят с нас за естетиката и визията, с които ви поднасяме музиката си.

Стараем се да снимаме клипове, въпреки много обстоятелства, това е правилният начин да ви представим всичко, което чувстваме, че искаме да видите. Вече станаха цели 8 видео синглите, които сме направили заедно с Жоро Манов и неговия екип от Clamer Studio. Осем пъти (всъщност и много повече) сме достигали всеки път до един и същи извод - това са единствените хора, които в своето изкуство са това, което в нашето е JEREMY?. Освен това, зад камерата и този път е Крум Родригес, което е специално само по себе си.

Колкото до причината защо Bury Me Deep In Love точно сега?

Защото на 16 септември ни предстои нещо, което сме очаквали повече от всичко друго, което ни се е случвало. Да, може за някои да звучи прекалено, когато говорим с големи думи, но истината е, че това е размерът на емоцията, на желанието и на положените усилия. Дали това ще бъдат думите на резултата - зависи много от нас, но повече - от вас!

За това

Окопайте ни дълбоко в пласт обич,

Дръжте се здраво и вземете цялата ни любов, защото ние знаем какво е да бъдеш истински обичан от своята публика!

Елате с нас на @JEREMY? - Големият концерт!

Купете си билети още днес

Bury me deep in love

Hold me tight

I know what true love is"

А билети за JEREMY? Големият концерт ще откриете тук.

Прочетете още