IRON MAIDEN благодариха за подкрепата на европейското им турне - Видео

IRON MAIDEN благодариха за подкрепата на европейското им турне - Видео
4 Август 2022

Британските метъл величия IRON MAIDEN благодариха на всички свои фенове в Европа за подкрепата, която получиха по време на гастрола им Legacy Of The Beast 2022 това лято, пускайки видеоклип, придружен от думите: “Край на първата част от нашето пътешествие. Огромни благодарности към всички, които дойдоха да ни видят. Следва кратка почивка и се насочваме към другия край на Атлантическия океан.“

От най-големите хитове в кариерата на бандата, през песни от последния студиен албум Senjutsu, до емблематичните образи в представленията на бандата, като гигантския Икар, огнехвъргачката, грандиозния Spitfire, Legacy Of The Beast е посетено от над 2 милионa фенове по света и определено като най-зрелищното и визуално зашеметяващото шоу в историята на MAIDEN, което и българската публика може да потвърди след невероятния концерт, който те изнесоха и у нас на 13 юли.

Bruce Dickinson и компания ще възобновят световното си турне на 27 август с концерт в Куритиба, Бразилия и след четири концерта в региона ще се насочат към Северна Америка. Там ще изнесат шоута в Мексико и САЩ.

Прочетете още