George Kollias идва отново в София!

George Kollias идва отново в София!
5 Октомври 2023

George Kollias - човекът, който постави Балканите на световната барабанна сцена, превръщайки се в един от най-добрите екстремни метъл барабанисти в света и разбира се и един от най-добрите преподаватели, ще направи барабанна клиника на 22-ри октомври в столичния Mixtape 5.

Известен най-вече като дългогодишен барабанист на американските death metal легенди Nile, George Kollias от години се занимава и с преподавателска дейност, като DVD-та и школите му: Intense Metal Drumming & The Odyssey of Double Bass Drumming са смятани за едни от най-добрите в жанра и са помогнали на стотици барабанисти по целия свят да оправят техническите си проблеми в ръцете и най-вече в краката.
Човекът представил пред света Swivel техниката ще говори за начините си на свирене, вижданията си за музиката, какво го е инспирирало да хване палки за пръв път, но и за тайните на успеха му и как е изградил безупречната си техника по начало. Естествено ще отговаря на въпроси от публиката и ще изсвири някои от любимите си мелодии, както и ще представи новите си чинели от най-старата работеща фирма в света Zildjian и новия си педал, изработен с негова помощ във фабриката на японските Pearl.
Повече информация можете да намерите в събитието във фейсбук:
https://www.facebook.com/events/304825278845022/

Прочетете още