Дългоочакваният нов албум на AC/DC - "POWER UP" е вече факт

Дългоочакваният нов албум на AC/DC -
13 Ноември 2020

След 47 години, през които легендарните австралийци AC/DC радват милионите си фенове по света, днес издават своя 17-и студиен албум и първи от 6 години насам – "POWER UP"! Наелектризиращата рок колекция е и първият им издаден дългосвирещ проект след смъртта на Malcolm, който основава бандата заедно с по-малкия си брат Angus през 1973 г., а днес албумът е посветен именно на него.

"Всички усещахме присъствието на Malcolm сред нас, той беше там докато създавахме "POWER UP". По принцип не сме духовно настроени, но това няма как да се сбърка", споделя вокалистът на групата Brian Johnson в Zoom интервю за Associated Press. "Malcolm имаше много силен характер приживе, който дори смъртта не може да притъпи. Той беше там, навсякъде и мисля, че всеки, който чуе албума ще го усети", допълва още Brian.

Творбата съдържа 12 неиздавани до момента парчета, чиито ко-автори са двамата братя и които Angus Young прецизно селектира сред цял куп написани през годините песни. "Винаги когато работим по албум, аз и Malcolm избираме силни тракове, които да влязат в него, но освен тях всеки път остават и други много много добри парчета. Когато редях траклиста на "POWER UP", сложих тези, които знаех, че са любими на Malcolm", споделя лидерът и основна движеща сила на AC/DC по време на същото интервю. Продуцент на албума е Brendan O’Brien, който стои зад проектите "Black Ice" от 2008 г. и "Rock Or Burst" от 2014 г.

За да подгреят сцената за "POWER UP" в началото на месец октомври, рок гигантите издадоха водещия сингъл от албума - "Shot In The Dark". Режисьор на видеото към песента е David Mallet, с когото групата работи от години.

Ден преди премиерата на албума, AC/DC представиха и втори сингъл от проекта – наелектризиращият "Realize".

"POWER UP" излиза в няколко формата - дигитален, CD, винил и делукс издания, които със сигурност ще разтърсят света на колекционерите и най-върлите фенове на AC/DC. Лимитираната версия -  единствен по рода си POWER UP делукс бокс, е върховният фен подарък, а с едно натискане на бутона отстрани на кутията, неоновото лого на бандата светва и мигновено зазвучава интрото на "Shot In The Dark" от вградената колонка. Кутията съдържа целия CD пакет, книга от 20 страници с ексклузивни снимки и USB зарядно, с което боксът да може винаги да бъде зареден.

Снимка: https://www.facebook.com/acdc/

Поръчки на физически носител ТУК! А в youtube канала на групата можете да чуете всички парчета.

TRACKLISTING:

1. Realize
2. Rejection
3. Shot In The Dark
4. Through The Mists Of Time
5. Kick You When You’re Down
6. Witch’s Spell
7. Demon Fire
8. Wild Reputation
9. No Man’s Land
10. Systems Down
11. Money Shot
12. Code Red

Прочетете още