DUBIOZA KOLEKTIV вилняха в София

DUBIOZA KOLEKTIV вилняха в София
22 Май 2023

За три дни София се превърна в център на автентичния балкански дух, миксиран успешно със ска, пънк, реге, танци и ракия лично с DUBIOZA KOLEKTIV, които стартираха празненствата за юбилея си „20 години на сцена“ у нас. Ексцентричните босненци, които се готвят за голям концерт в София на 5 юли в Арена София (Столичен Колодрум) в Борисовата градина, прекараха дълъг уикенд в столицата с поредица от изненади.

От типичното щуро балканско warm up парти в Строежа в петък вечер, където членовете на бандата влязоха в ролята на диджеи и бармани в клуба до импровизирания концерт под открито небе в градинката на „Кристал” в събота следобед.

Неочаквани флашмобове и концерти без предупреждение, реклама и билети влизат в репертоара на босненските артисти само в градовете, където любовта на фенове и музиканти е взаимна. Музиката, танците, скарата и ракията бяха кулминацията в съботния следобед в „София, София, мой малък Лондон!“ и столицата се превърна в новата локация на изненадващ флаш моб под кросоувър ритмите на групата. Генерираната колективна енергия зареди центъра на София за поне месец напред – до 5 юли, когато предстои един от най-мащабните концерти на любимите DUBIOZA KOLEKTIV у нас по покана на СТРОЕЖА и FEST TEAM.

Снимка: Лилия Йотова

Снимка: Лилия Йотова

Билети за събитието на 5 юли на откритата сцена на Арена София (Столичен колодрум) могат да бъдат закупени в мрежата на TICKETSTATION.BG.

Събитието във Фейсбук е тук

Прочетете още