Damiano David от Måneskin обяви своя дългоочакван самостоятелен проект „Silverlines“

Damiano David от Måneskin обяви своя дългоочакван самостоятелен проект „Silverlines“
18 Септември 2024

Damiano David обяви своя дългоочакван самостоятелен проект, озаглавен „Silverlines“. Предстоящото парче предстои да излезе на 27 септември. За него артистът си сътрудничи с британския изпълнител и автор на песни Labrinth, който е и продуцент на записа. Соловият сингъл е породен от нуждата на Damiano да изрази една по-лична и уязвима част от себе си – тази страна, която остава напълно неизследвана в песните на италианската рок група Måneskin.

Миналата седмица артистът намекна за новото си начинание, като публикува тийзър видео в социалните си мрежи и каза: „Обиколих целия свят, за да намеря гласа си, само за да се озова там, където всичко започна“, завършвайки с думите: „Днес е първият ден от моя живот“.

Damiano David е утвърден италиански изпълнител и автор на песни, който е доказал, че има какво да даде на световната музикална сцена. Първоначално получава международно признание като вокалист на Måneskin, възхваляван за харизматичното си присъствие и мощния си глас начело на първата италианска група, пробила в глобален мащаб.

Прочетете още