Casual Threesome с премиера на новия си сингъл и видеоклип - Mirror Clock

Casual Threesome с премиера на новия си сингъл и видеоклип - Mirror Clock
13 Септември 2021

Casual Threesome представиха новия си сингъл и видеоклип Mirror Clock на живо в София снощи, а днес е официалната премиера на песента и в най-голямата видео платформа за споделяне YouTube – в канала на бандата.

Десет години след официалното създаване на групата, Casual Threesome са готови и с албум. Дебютът им "Casualties" ще се появи до края на годината, а Mirror Clock е четвъртата песен, която излиза от него. Тя e за нелинейното и своеволно протичащо време, което субективно запълва пространството и живота ни. Това е една от двете песни в албума, в която Николай Воденичаров - Никеца свири на китара соло, измислено от Иван Иванов, а самият той – се изявява на баса. Видеото към нея е по идея и цялостно изпълнение на Момчил Алексиев от Студио СФЕРА. Завършилият Филмовата академия в Холандия режисьор използва трипластов монтаж като съчетава фотографски елементи с рисунки. А лежерният диско стайлинг на бандата в клипа контрастира ефектно с философския текст за живота и времето в Mirror Clock.   

Сформирали групата си в началото на миналото десетилетие, Casual Threesome събират множество последователи светкавично бързо и веднага започват с концерти на живо из цялата страна. А определено, НА ЖИВО е тяхната супер сила! През 2012 дебютният сингъл "No relief" е издаден като част от компилацията "Sounds like ... vol1" от Jack Daniel's и club Alcohol. Бандата записва и издава следващия си шедьовър "Under Lovin' Ice" през април 2019. До решението, да не дразнят повече верните си фенове и да започнат да записват дългоочаквания дебютен албум, музикантите стигат бавно, но – лесно. През януари на запомнящата се 2020, излизат: пророческото заглавие "Nothing Good Comes Ahead", "Phoenix", последвано от видео към песента "Lie Within A Lie", а "Mirror Clock" е поредният силен сингъл с видео от предстоящия им дебютен албум "Casualties".

Прочетете още