Caliberty подгряват Whitesnake на фестивала Midalidare Rock In The Wine Valley

Caliberty подгряват Whitesnake на фестивала Midalidare Rock In The Wine Valley
12 Май 2022

Честта да открият Midalidare Rock In The Wine Valley тази година се пада на българите от Caliberty, на които дължим страхотни парчета като „Growling Town“, „Mr. Goodtime“, „Back'n'Forth“ и добиха още по-голяма популярност около участието на вокала им, Джейми Рашед в „Гласът на България“. Бандата ще се качи на сцената в деня на последния концерт на легендарните Whitesnake в България на 14 юли за да даде силна енергия на вечерта, преди David Coverdale и компания да забият.

„Изключително се вълнуваме от тази възможност. Whitesnake са не просто легенди, а група, от която сме се учили. Дори в най-смелите ни мечти не сме се виждали на една и съща сцена с тях. А това да сме част от най-големия рок фестивал в България за годината, се надяваме да е само началото на участието ни в подобни събития“, споделя Джейми.

Второто издание на Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе на 14, 15, 16 и 17 юли 2022-а година. На сцената в долината на виното ще видим - Judas Priest, Whitesnake, Within Temptation, Running Wild, Ugly kid Joe, The Dead Daisies, Silent Winter, Freedom Call, Firewind, Project Renegade, Alestorm, Ross The Boss, Scanner, Beyond the black, Shakra, The Broken Ravens и др.

За Caliberty

Групата е създадена през 2019 г от Джейми Рашед (вокал), Алекс Валериев (соло китари и вокал), Антон Пиперов (бас китара, клавир и вокал) и Алекс ВанЛазаров (барабани и вокал). Момчетата са обединени от идеята да представят първичната и класическа хард хеви рок музика. Стилът е познат на широката аудитория, но не е дотолкова експлоатиран в днешно време. Амбицията на музикантите е да се развиват заедно, покорявайки големите български и световни сцени като се заобиколят с екип от хора които да работят за една висша цел, а именно създаването на качествена и стойностна рок музика.

Билетите, закупени за Midalidare Rock In The Wine Valley 2020 и 2021 ще важат за 2022 г. без да е нужно да се презаверяват. Билетите за тазгодишното издание са в продажба в мрежата на Eventim. Пълна информация за фестивала тук

Прочетете още