Броени часове до шоуто на DUBIOZA KOLEKTIV в зала “Арена Армеец”

Броени часове до шоуто на DUBIOZA KOLEKTIV в зала “Арена Армеец”
29 Ноември 2019

Броени часове ни делят до голямото шоу на DUBIOZA KOLEKTIV днес, 29 ноември, в зала “Арена Армеец”. Веселата банда ще представи у нас най-известните си парчета и някои от новите такива, които ще влязат в предстоящия им нов албум, който пък излиза през януари догодина. Сред тях е и съвсем новата им обща песен с Manu Chao – „Cross The Line“, която вече е любима на феновете. DUBIOZA KOLEKTIV се очаква да стъпят на сцената точно в 21.00 ч., а преди тях в 19.30 ч., шоуто ще открият македонците от dub reggae бандата Conquering Lion.

Входовете на зала “Арена Армеец” ще бъдат отворени в 18.30 ч. Организаторите препоръчват на публиката да не идва в последния момент, за да бъде влизането удобно и комфортно. След голямото шоу са обявени не едно, а две афтър партита – в клуб “Stroeja” и в клуб “Teрминал 1”. Организаторите уточняват, че музикантите са поканени и на двете места, а дали и кое точно ще предпочетат – скоро ще разберем. Важното е, че и в двата клуба музиката и настроението ще са съобразени и подчинени на голямото събитие в петък вечер.

Билетите за концерта на DUBIOZA KOLEKTIV с подгряващи Conquering Lion се продават с пълна сила ексклузивно в системата на Eventim.bg и техните партньори.

Лица под 18 години ще влизат задължително с пълнолетен придружител, притежаващ редовен билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук или да получи на входа. Деца до 7 години, включително, влизат безплатно, придружавани от родител или упълномощено от родител лице, като за безплатно влязлото/те дете/деца не се полага седящо място.

В България и по света DUBIOZA KOLEKTIV са известни с експлозивните си изяви на живо и не случайно бандата включва страната ни в турнетата си за пореден (6-ти) път. Шоуто им в София ще бъде последното от тазгодишното им европейско турне, което ще продължи през февруари догодина.

Присъединете се към събитието във фейсбук.

Прочетете още