Автобиографията на Rob Halford - "Confess" излиза на 29 септември

Автобиографията на Rob Halford -
29 Май 2020

Автобиографията на легендарния фронтмен на британските хеви метъл богове Judas Priest вече има официална дата за издаване, а именно 29-и септември! Книгата на Rob Halford, озаглавена "Confess" е написана в съавторство с Ian Gittins, работил с Nikki Sixx по "The Heroin Diaries"

Изданието разбира се обхваща рокендрол живота на прочутия музикант и наред с изследване на неговата музика, се очаква да разкрие неизвестни досега истории за 68-годишния Halford.

Излизането на автобиографията му съвпада с отбелязването на 50 години Judas Priest и разказва една „вълнуваща, забавна, смущаваща и ужасяваща“ история, за която самият Rob споделя, че завършва като „Властелинът на пръстените“: „„Confess“ е уникална и еднократна възможност за мен да покажа всеки един мой аспект. Няма да скрия нищо. Време е да се изповядам.“

През януари издателство HYBRID BOOKS обяви, че дългоочакваната автобиография на емблематичния фронтмен, ще излезе и на български през есента на 2020 г., заедно със световната премиера на книгата.

В допълнение, юбилейното турне на британските хеви метъл законодатели, което трябваше да е тази година, разбираемо бе отложено за 2021-ва. Тогава ще можем да бъдем с тях на живо в рамките на фестивала Midalidare Rock In The Wine Valley, който също бе пренасрочен.

Прочетете още