ALI с нов сингъл и видео - "Bliss + Blasphemy"

ALI с нов сингъл и видео -
19 Юли 2021

Вече е факт премиерата на четвъртия сингъл и видеоклип на ALI. "Bliss + Blasphemy" е поредна стъпка към предстоящия дебютен албум на бандата и излиза в официалния им YouTube канал. Песента е изумително меломанско пътешествие от първата до последната енергична нота, а внушението в текста ѝ действително хвърля слушателя от пълното щастие до възможната лудост.

"Bliss + Blasphemy е песен за въображаемите сценарии, които всеки от нас създава несъзнателно във връзките си и за все по-деликатния в днешно време баланс в любовта, който зависи от личните демони на всеки",  споделя Али Абдала, който е автор на музиката и текста на песента. Режисьор на атмосферичното видео на парчето, снимано в Ten-Dots Studio, е Петко Спасов, оператор – Антон Огнянов – и двамата с огромен опит от Push Pull Production и с изключителен поглед към детайла.

Зорките фенове на ALI знаят, че "Bliss + Blasphemy" излезе с лайв видео преди месеци, но стилният и хипнотизиращ видеоклип дава съвършено нов живот на песента.

Този уикенд, стартиралата като офис банда, ALI заби на първия си официален пълнокръвен лайв като част от алтернативното събитие на лятото REBEL REBEL. Концертите под шапката на Projector Plus събраха на една сцена осем актуални групи от новата независима инди музикална вълна в България - ALI, Me and My Devil, No More Many More, Jin Monic, Stop The Schizo, Lek City Case, NIB: Now in Bulgaria и американците Tropе. А на 23 юли ALI акостират и на морския бряг за концерт в клуб Menthol – Варна.

Прочетете още