AC/DC ще се завърнат в състав: Angus Young, Brian Johnson, Cliff Williams, Phil Rudd и Stevie Young

AC/DC ще се завърнат в състав: Angus Young, Brian Johnson, Cliff Williams, Phil Rudd и Stevie Young
30 Септември 2020

Докато доскоро информацията около евентуален нов албум на легендарните AC/DC се базираше само на папарашки снимки, интервюта на други музиканти, думи на мениджъри и критици, групата вече ни подсказва за очакваното с нетърпение от феновете им завръщане.

През последните няколко дни австралийските рок гиганти се активизираха в социалните медии, сменяйки профилната си снимка и кавър фотото в акаунтите си. Класическата светкавица се сдоби с неонов блясък, с което бандата отново разбуни слуховете, че най-сетне се задава дългоочакваният нов албум, за който се говори усилено от две години. В допълнение, заработи и сайтът https://pwrup.acdc.com/, който ни открехва вратата за това, което са намислили, а то е под мотото "Power Up". Може само да гадаеем дали изразът е девиз, или заглавието на новата творба на AC/DC, но вече е ясно в какъв състав ще бъде групата, а именно:

Angus Young, Brian Johnson, Cliff Williams, Phil Rudd и Stevie Young (племенник на Angus Young и покойния Malcolm Young, на чието място свири).

Само преди два часа на официалната им facebook страница се появи плакат с членовете на бандата, придружен от думите: 

ARE YOU READY? #PWRUP [⚡]

Снимка: https://www.facebook.com/acdc/

Прочетете още