Шоуто „Queen Symphonic“ се отлага за 22 ноември

Шоуто „Queen Symphonic“ се отлага за 22 ноември
11 Май 2021

Поради все още несигурната обстановка, свързана с разпространението на Covid-19 в цяла Европа и невъзможността на артистите на този етап да пътуват свободно, турнето на „Queen Symphonic“ се отлага за края на 2021 и началото на 2022. Концертът в София, който бе предвиден за 25 май, също е с нова дата – 22 ноември тази година. Мястото остава непроменено – зала 1 на НДК. Всички билети, закупени до момента, ще важат за новата дата без да е необходима презаверка.

На 22 ноември 2021г. над 40 изпълнители ще излязат на сцената на Зала 1 на НДК, за да поднесат на многобройните български почитатели вечните хитове „We Will Rock You”, „Bohemian Rhapsody”, „Radio Ga Ga”, „We Are The Champions”, „A Kind of Magic”, „Who Wants To Live Forever”, „Killer Queen”, „Don’t Stop Me Now”, „Fat Bottomed Girls”, „Somebody to Love” и много, много други.

Билетите за шоуто „Queen Symphonic“ на 22 ноември 2021 могат да бъдат закупени в мрежата на bilet.bg и от Билетен Център НДК (на място и онлайн на tickets.ndk.bg).

Прочетете още