Първи трейлър на документалния филм за Tina Turner

Първи трейлър на документалния филм за Tina Turner
26 Февруари 2021

„ТINA“, документален филм от режисьорите Dan Lindsay и T.J. Martin, заедно с продуцентката Diane Becker, е разкриващ и интимен поглед към живота и кариерата на музикалната икона Tina Turner, начертала невероятния си възход към ранна слава, персоналните и професионални борби в живота си, и още по-невероятното си възраждане като глобален феномен през 80-те. Документалният филм дебютира на 27 март (събота), по HBO и HBO Max.

Този откровен, динамичен разказ съдържа проницателни интервюта със самата Tina и с най-близките ѝ хора. Той също така включва изобилие от невиждани досега кадри, аудио записи и лични снимки, разказващи дълбока и увлекателна история за кралицата на рок енд рола в цялата ѝ сложност, а сега можем да видим и първия трейлър на лентата:

„ТINA“ е отпразнуване на огромния талант на Tina Turner, невероятно пътуване към глобална слава и утвърждаването ѝ на обичан и уважаван артист и певец. В допълнение на зашеметяващите архивни кадри, документалният филм включва и интервюта с Angela Bassett; Oprah Winfrey; журналиста Kurt Loder, с който съвместно е писала “I, Tina”, драматурга Katori Hall, написал “Tina – The Tina Turner Musical”, бившият и мениджър и съпруг Erwin Bach и много други.

Прочетете още