Papa Roach с нов сингъл и видео - "Kill The Noise"

Papa Roach с нов сингъл и видео -
16 Септември 2021

Рокерите от Калифорния PAPA ROACH споделиха "Kill The Noise", силен нов сингъл и втори трак от предстоящия им нов албум. Песента, продуцирана от WZRD BLD (a.k.a. Drew Fulk; A DAY TO REMEMBER, BULLET FOR MY VALENTINE, LIL WAYNE) и Andrew Goldstein (ALL TIME LOW, BLACKBEAR, LINKIN PARK, MAROON 5), е добър пример за тежки рифове и емоционален текст, мотивирани от активната мисия на певеца Jacoby Shaddix да помогне на всеки да преодолее менталните си трудности и тревожност. Придружаващото музикално видео, режисирано от брата на Jacoby, Bryson Roatch, отвежда зрителя на пътуване към бягство от пределите на собствения ум през неподправено и енергично изпълнение.

Shaddix коментира: "Лесно е да попаднеш в пасивността на ума си – всички се забъркваме с този демон. За нас "Kill The Noise" носи директно пречистване с хеви музика, напомняне да намерим този момент на мир от шума".

"Kill The Noise" пристигна малко повече от месец след издаването на прдишния сингъл "Swerve", колаборация с фронтмена на FEVER 333, Jason Aalon Butler, и рапъра от Лос Анджелис, Sueco. И двата трака се очаква да се появят в предстоящия единадесети студиен албум на PAPA ROACH следващата година.

Прочетете още