Judas Priest са на финалната права с новия албум

Judas Priest са на финалната права с новия албум
28 Септември 2022

Китаристът на Judas Priest Richie Faulkner разкрива подробности около работата им по дългоочаквания наследник на „Firepower“ (2018г.) в интервю за The Entertainment Outlet:

„Почти на финала сме. Първата пречка беше пандемията, защото не успяхме да се съберем и да работим като група. И когато ограниченията бяха премахнати, имахме възможност да направим юбилейното турне и следващата пречка – ако искате, така го наречете – беше турнето. Така, че трябваше да записваме части и парчета между отделните етапи на обиколката. Записахме барабаните, баса и китарите. Мисля, че само вокалите ни останаха и сега трябва основно да се занимаваме с това. Предстои ни американската част от турнето, затова Rob е важно да пази гласа си и да го използва по-внимателно. Ето защо, се надявам, че ще запишем вокалите в началото на следващата година.“

Между концертите и всичко около предстоящия 19-и студиен албум, британските хеви метъл законодатели през ноември най-накрая ще бъдат включени в Залата на славата на рокендрола.

Прочетете още