HELLOWEEN също отлагат турнето си за догодина - концертът в България е насрочен за 10 юни

HELLOWEEN също отлагат турнето си за догодина - концертът в България е насрочен за 10 юни
2 Юни 2020

Поредното голямо рок турне се отлага за 2021-а година. Заради пандемията от COVID-19, легендите от Helloween решиха да отложат цялото си турне, планирано за тази година. United Alive Tour Part II ще се проведе догодина, а датата за България е 10 юни. Концертът ще бъде зала „Арена Армеец“ в София.

„Концерт на Helloween трябва да е празник за феновете и за музиката, но настоящата ситуация ни показва, че това няма как да е възможно. Все още рискът от вируса е много голям, което налага и отлагането на цялото ни турне“, съобщават от групата.

Заради отлагането на турнето от групата решиха да забавят и издаването на най-новия си (все още неозаглавен) албум за началото на следващата година. „Много сме горди с резултата и нямаме търпение да отпразнуваме новите песни с феновете, при това на живо“ споделя вокалистът Andi Deris.

Всички билети закупени за концерта тази година ще важат за новата дата, без да е нужно да се презаверяват. Всеки който иска да върне билета си ще може да го направи от мястото на закупуване от 01 юни до 01-и юли 2020-а година.

Концертът на Helloween ще се проведе на 10 юни 2021 от 19:00 часа в столичната зала „Арена Армеец“. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна.

Прочетете още