Foo Fighters с 12-годишна барабанистка като заместник на Taylor Hawkins

Foo Fighters с 12-годишна барабанистка като заместник на Taylor Hawkins
20 Юни 2022

Стана ясно кой ще замести Taylor Hawkins на барабаните на първия трибют концерт на Foo Fighters в памет на покойния музикант на 3 септември на Уембли. Това е 12-годишната Nandi Bushell, която спечели слава в социалните медии по време на локдауна с необикновените си изпълнения на барабани и изсвири "Everlong" с Dave Grohl и компания в Зала Форум, Ел Ей миналата година. В Instagram тя обяви, че ще седне на мястото на Hawkins за шоуто в Лондон и според младата изпълнителка за нея ще бъде чест да си сътрудничи с Foo Fighters за това запомнящо се събитие, в което всички ще покажат уважението си към покойния барабанист.

Както съобщихме по-рано на концерта ще се изявят и Brian May и Roger Taylor, Geddy Lee и Alex Lifeson от Rush, Chrissie Hynde от Pretenders, Liam Gallagher, Josh Homme от Queens of the Stone Age, Supergrass, Mark Ronson, синът на Eddie Van Halen - Wolfgang Van Halen и др.

Снимка: https://www.facebook.com/NandiBushell

Второто събитие е в Зала Форум на 27 септември, в което ще се включат Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, Joan Jett, Gene Simmons от Kiss, Alanis Morissette, Miley Cyrus и др.

Приходите от концертите ще бъдат дарени за благотворителност, като предстои да бъдат уточнени каузите, които ще бъдат подкрепени.

Прочетете още