Джаред Лето отново влиза в образа на Жокера

Джаред Лето отново влиза в образа на Жокера
26 Октомври 2020

Американският актьор и музикант, носител на „Златен глобус“, „Оскар“ и две награди „Сателит“ - Джаред Лето отново ще се превъплъти в Жокера в нова версия на "Лигата на справедливостта", режисирана от Зак Снайдер.

Лето, който за първи път изигра култовия злодей в "Отряд самоубийци" през 2016-а, ще се завърне в образа в нов контекст. Жокерът не се появи в "Лигата на справедливостта", когато филмът първоначално излезе през 2017-а, което повдига въпроси за новото съдържание, което ще бъде включено в режисьорската версия на Снайдър на супергеройската продукция. Джаред Лето се присъедиява към Бен Афлек, Рей Фишър и Амбър Хърд за заснемането на допълнителни сцени. Филмът ще излезе на екран по HBO Макс като поредица от четири епизода през 2021-ва година.

"Версията на Снайдър", както феновете наричат предстоящия проект, представлява нов вариант на "Лигата на справедливостта". Той ще покаже елементи, които Зак Снайдър е възнамерявал да включи във филма, преди да му се наложи да се оттегли от проекта заради семейна трагедия. Мястото му зае Джос Уидън. Въпреки свършената от Уидън работа, феновете остават гладни за "прочита" на Снайдър и от години агитират да бъде пусната оригиналната режисьорска версия.

Освен от киното, познаваме добре Джаред Лето и като фронтмен и основна движеща сила на групата 30 Seconds to Mars:

Прочетете още