Bryan Adams и други артисти ще пеят на концерт в Германия под мотото "Give Live A Chance"

Bryan Adams и други артисти ще пеят на концерт в Германия под мотото
10 Август 2020

Канадската легенда Bryan Adams и други артисти ще пеят на концерт в Германия под мотото "Give Live A Chance". Носителят на редица музикални отличия, сред които Grammy, ще бъде хедлайнер на специалното шоу, което е в подкрепа на музиката на живо. То ще се проведе на 4-ти септември на стадион Merkur Spiel-Arena в Дюселдорф. Останалите обявени имена към момента са Sarah Connor, Rea Garvey, The BossHoss, Joris и Michael Mittermeier.

Adams сподели новината в Instagram: "Бях поканен да свиря на първия голям концерт в Германия при спазване на социална дистанция... Ще пея акустично - само аз, без бенд."

Въпреки обстановката по света във връзка с коронакризата, здравните власти в Дюселдорф са дали разрешение за провеждането на събитието. В Германия концертите са забранени поне до октомври, но в случая има изключение, ако организаторите спазват строги мерки за безопасност. На концерта "Give Live A Chance" броят на зрителите ще е ограничен до 12 000 души, които ще седят на стадиона с капацитет от 54 600 места за публиката, на 1.5 м разстояние и ще трябва да носят маски по време на цялото шоу.

Прочетете още