Б.Т.Р. представят „Някога“

Б.Т.Р.  представят „Някога“
17 Януари 2022

Някога“ е трети сингъл от последния албум на Б.Т.Р., след ударния старт с едноименната песен „Пъзел“ и „Не за мен“ с Кирил Маричков и Валди Тотев. Музиката и текстът на парчето са на Славчо Николов, аранжиментът е на Б.Т.Р.! Снимките на видеото са изцяло на нощен режим, по празните и притихнали софийски улици. Режисьор на клипа е Боян Карамфилов. Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“.

Б.Т.Р. изпрати 2021 с 13-и студиен албум „Пъзел“ и концерт-премиера в зала 1 на НДК, при пълна зала, с много аплаузи и бисове от разнородната по възраст публика. В концерта участваха и техните приятели – Кирил Маричков, Валди Тотев, Камен Донев, „Ахат“, Иван Лечев, Добромир Поликов, Александър Филчев – Санеца, Ясен Велчев. Албумът „Пъзел“ е наличен във всички дигитални платформи и музикални магазини.

Първото клубно представяне за 2022 г. на новия албум „Пъзел“ е на 11 февруари, в Sofia Live Club. В над двучасовия концерт, освен новите песни, ще звучат и много от хитовете, създадени през годините.

Прочетете още