"Жената чудо" се превърна в най-успешния филм със супергерои

20 Юли 2017

"Жената чудо" се превърна в най-успешния филм със супергерои за последните 15 години с общи приходи от над 700 милиона долара и се нареди сред 10-те най-касови заглавия в жанра за всички времена.

Това е историята за една жена, която със силата на своите убеждения и принципи, своята воля и усет за справедливост, поема върху себе си целия дъжд от омраза и безумие, които характеризират всяка война в историята на човечеството и й слага край.

Снимка: Olja Antic

Блокбастърът на Patty Jenkins и Gal Gadot вече заработи 371 милиона долара само в САЩ и се нареди на 8 място в класацията за комикс адаптации, а съвсем скоро ще задмине и "Пазители на Галактиката 2" (385 милиона долара), с което ще се превърне в топ продукцията на лятото.

От Warner са сигурни, че филмът ще се задържи на екран и през август, в момента "Жената чудо" се прожектира в над 3000 кина. Очаква се филмът да се превърне в третия най-успешен проект на студиото след "Черният рицар" (534 милиона долара) и "Черният рицар: Възраждане" (448 милиона долара).

Прочетете още